TERKINI

Agong, Permaisuri berkenan baca berita dalam slot khas Buletin Diraja

Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah dan Raja Permaisuri Agong, Tunku Azizah Aminah Maimunah – foto Buletin TV3

KUALA LUMPUR, 18 Jan 2024 – Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah dan Raja Permaisuri Agong, Tunku Azizah Aminah Maimunah berkenan menyerikan jam 8 malam tadi dengan menyampaikan berita.

Baginda berdua menerima undangan Istimewa itu daripada Bilik Berita Media Prima untuk menyampaikan berita secara eksklusif di Buletin Utama, TV3.

Terdahulu, Seri Paduka berdua turut berkenan berangkat mengadakan kunjungan ke Sri Pentas, Bandar Utama, dekat sini.

Dalam lawatan itu, baginda berdua berkenan menerima sembah taklimat berkaitan operasi Media Prima dan dibawa melawat konti radio yang menempatkan rangkaian Hot FM, Kool 101, Molek FM, Fly FM dan Eight FM,” petik BERNAMA.

Al-Sultan Abdullah dan Tunku Azizah turut berkenan melawat Bilik Berita Media Prima yang menempatkan studio program berita terbita TV3, TV9 dan 8TV.

Keberangkatan Seri Paduka berdua disambut Pengerusi Kumpulan Media Prima, Datuk Seri Dr. Syed Hussian Aljunid; Pengarah Urusan Kumpulan Media Prima, Rafiq Razali; dan pengurusan kanan Media Prima Berhad. – Bernama

Facebook
Twitter
WhatsApp