TERKINI

LADA Terima Anugerah Berprestij ATH

foto malayadaily.com

KUALA LUMPUR, 19 Mac 2023 – Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) dinobatkan sebagai Lembaga Pelancongan Kerajaan Terkemuka tahun ini pada Anugerah Pelancongan dan Hospitaliti Asia (ATH) 2022-2023 atas usahanya menjadikan Langkawi sebagai destinasi pelancongan bertaraf dunia tersohor.

Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif LADA Wan Kamarul Faisal Wan Kamardin berkata pengiktirafan itu menyemarakkan lagi semangat organisasi itu untuk memanfaatkan segala peluang, bermatlamat memacu industri pelancongan di Langkawi.

“Kami sangat gembira menerima anugerah berprestij ini. Diiktiraf di hadapan rakan seperjuangan dan pemain industry merupakan satu motivasi kepada kami untuk terus berusaha demi menaikkan lagi Langkawi.

Edisi sulung Anugerah ATH yang diadakan di Le Meridien, di sini, semalam, dianjurkan oleh TIN Media bersama Persatuan Sumber Manusia Hospitaliti Asia (AHHRA), adalah bagi meraikan semangat daya tahan dan kecemerlangan, mengiktiraf inovasi perniagaan dan penyumbang luar biasa industri. – sumber BERNAMA

Facebook
Twitter
WhatsApp